zaterdag 19 september 2015

veel foto's...


Op de uitgerekende datum van m´n vriendin was de babydeken klaar! Ze is altijd minstens een week over tijd. Maar dit kleine jongetje ging haar verrassen door 2 dagen eerder te komen. Ik heb er gauw nog een mutsje bij gehaakt. Het lijkt miss een somber dekentje, maar het staat heel mooi bij haar wandelwagen.Woensdag hadden we zo´n heerlijk dagje. ´s Ochtends was ik met S naar de Action gegaan om wat knutselspulletjes te kopen. Ze hebben er hele leuke kleine huisjes, met alle benodigdheden erin waarmee je ze kunt beplakken. In één huisje stoppen we briefjes, waarop we schrijven waar we dankbaar voor zijn. Het andere huisje is een ´ideeènhuisje´, handig voor de herfst en winter, wanneer we wat vaker binnen zitten dan anders.


En S heeft er heerlijk op los geglitterd!


Heb je stijl haar en wil je eens krullen, strik dan op de een of andere manier wc-papier in je haar en zie hier het resultaat:


Paksoi en kip enzo, het zag er zo mooi uit toen er een zonnestraal op viel.Een vriendin en ik hadden een vrouwenavondje met film georganiseerd. De middag ervoor hebben we van alles gebakken en hebben we er een gezellige bende van gemaakt. 


Je vind de mooiste schatten toch altijd buiten in de natuur!
Ze dacht dat deze wel van een koe zou zijn, omdat het bovenste stuk zwart was. ;)


Deze kaartjes gebruiken we voor de Nederlandse lessen


En deze (appel)cake ook!
2 opmerkingen:

  1. Een heel leuk idee, zo'n fotoblog. Die van de koe is echt een goeie.
    Hoe vul je zo'n filmavond in? Hoe doe je dat met de kleinsten? Liggen die dan al op bed?
    En waar blijft je man :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie deken!! Hoe groot is hij en hoeveel bollen heb je gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen