dinsdag 10 november 2015

Zomaar wat ideetjes

Een ideeënblogje, dat leek me wel eens leuk!

Idee 1: 

Deze heb ik opgedaan in de kleuterklas tijdens de kijkavond. Heb je een doos met blokken staan, maar kijkt je kind er niet meer naar? Maak het eens spannend, door het bouwsel te versieren met nepwaxinelichtjes! Het ziet er heel gezellig uit. Misschien helemaal leuk als het donker wordt terwijl je het eten klaarmaakt!


Idee 2:

Nog steeds doe ik verwoede pogingen wat gezonder te leven. Daarom pakte ik op een avond alle boeken die ik er over had en besloot in ieder geval 1 tip toe te gaan passen. Voor deze keer was het het installeren van de 'stappenteller'-app! Het is gezond om per dag minstens 10.000 stappen te zetten. Ik weet bijna zeker dat ik daar niet alle dagen kom, maar dat is nu de sport, om er dus wel elke dag aan te komen! Dat betekende vandaag dat ik na een ochtend op visite geweest te zijn, met S het plein op ben gegaan en naast haar ben gaan rennen, terwijl zij fietste. Zo komen we er wel! De stand voor vandaag:


Idee 3:

Het was er een poosje uit, maar de Allerhande blijft toch een leuk blad. Je kunt 'm zo gratis mee pakken bij de AH. Alles wat me leuk/lekker lijkt om eens te maken, scheur ik er gelijk uit, zodat ik er later niet nog een keer naar moet zoeken. 

Idee 4: 

Omdat ik zo graag lees, gebeurt het vaak dat ik met meer dan 1 boek bezig ben. Ik heb daar geen moeite mee. Maar nu wil ik in november alle boeken waar ik mee bezig ben uitgelezen hebben. En in de decembermaand me beperken tot 1 boek! Ik verheug me er heel erg op. Dit boek gaat het worden:

De journals of Jim Elliot

In december zal ik regelmatig een quote plaatsen op mijn boekenblog

Idee 5:
Die mogen jullie geven in een reactie op deze blog:)


6 opmerkingen:

 1. Leuke ideeën zeg! Bij de Jumbo hebben ze ook zoiets als de Allerhande, mag je ook gratis meenemen, is ook erg leuk!
  Idee 5; Koop een keer iets leuks voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die lampjes! Heb je een stappenteller? Ik ben ook wel benieuwd naar wat ik loop :)
  Herkenbaar, die boeken door elkaar lezen, het is niet zo ideaal. Idee 5: spelletje doen met de grote kids, mij lijkt dat dat er sneller bij inschiet als er een kleintje om je heen loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spannend zo'n lampje in het kasteel, die lampjes zijn echt ideaal. Hier willen de meiden ze op hun kamer..
  Meerdere boeken door elkaar lezen, ben ik niet zo goed in. Ik zit altijd zo in het verhaal dat ik het liefst in 1x doorlees.
  Idee nr 5: maak het fruit eens op een andere manier klaar. Op een grote schaal, in een figuur of in een smoothie. Leuk en lekker vitamine bommetje..Soms wat groente erdoor, hier al tijd een groot succes.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn zoon gebruikt nog steeds lichtjes in zijn kamer ( bij de Playmobil)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tekst op zich is slecht te lezen op een donkere achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tekst op zich is slecht te lezen op een donkere achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen