maandag 1 februari 2016

Weggeefchallenge en 40 dagen

Tja...heb ik me weer iets op de hals gehaald, om een 'weggeefchallenge' aan te gaan in februari.
Deze ga ik echter niet elke dag op mijn blog posten, maar zo vaak mogelijk op deze facebookpagina! Stel je er niet teveel van voor, ik heb in januari het hele huis flink opgeruimd, het weggeven zal dus vooral in de niet-materiele dingen zitten. Wat ik zelf misschien wel leuker vind. En om het nog leuker te maken, zal ik er ook elke keer bij schrijven wat ik die dag ontvangen heb!


40 dagen tijd

De 40 dagen voor Pasen beginnen dit jaar op 10 februari. Gaan jullie daar nog iets mee doen? Ga je vasten? Ga je er over bloggen? Ik heb twee tips voor als je nog niets hebt!

1. Onderweg naar Pasen
Dit mooie boekje heb ik gekregen om een recensie over te schrijven. Die gaat er komen deze week, ik houd jullie op de hoogte. Maar ik wil het ook hier alvast even noemen. Ik ben er heel blij mee en ook al heb ik het nu al bijna een keer helemaal gelezen, ik ga er zeker mee aan de slag! Eigenlijk alles zit er in, een mooi stukje, iets wat je kunt doen om het te visualiseren. Je kunt het met kinderen doen, maar het is zeker geschikt voor volwassenen!!2. Dit kwam ik op facebook tegen. Elke dag een paar minuten schrijven in de 40 dagen voor Pasen om stil te staan bij het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Klik op het plaatje, dan kun je dit ook volgen op fb als dit je aanspreekt. Het lijkt me een mooie manier om echt even stil te zijn en je gedachten erover te laten gaan.

1 opmerking: