zondag 22 mei 2016

God and God alone

Gisteren waren we bij een tante van K. Ik alleen met de jongste drie meiden. We waren nog nooit op visite geweest en zij was met haar man 1 keer op kraamvisite geweest toen R (17) geboren werd. Zo gaat dat weleens... Haar man overleed begin dit jaar en ik wilde er echt eens naar toe. Ik kan er zo verdrietig van worden als iemand alleen overblijft. Ze vertelde dat ze alleen was, maar niet eenzaam. S werd wel erg verwend, maar dat mogen tantes doen!:-) Het was een heerlijk ochtendje en op de achtergrond hoorde ik dit lied. Ik vind het zo'n mooi lied!


Vandaag gingen we naar de kerk en L maakte S d'r haar eens even mooi met een 'opvlecht'! Ze heeft het bij mij ook gedaan toen de zon zo heerlijk scheen. Een buurvrouw verderop vroeg me later of ik dat zelf had gedaan. Ik vertelde dat L dat zo goed kan en ze vroeg of L haar dochter haar haar op een bepaalde dag kon doen, omdat ze dan een feest hadden. Leuk, dat wil ze wel!


Toen de dienst afgelopen was, nam S me mee naar buiten, ze wilde met me spelen! Over het algemeen zie ik haar nooit na de dienst, moet ik haar altijd zoeken en is ze heerlijk aan het spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ik liet haar over een muurtje lopen en we kwamen mooie slakjes tegen.


Vanmiddag zomaar een beetje aan het tekenen geraakt in de nieuwe 'tekenflow'.


En nu zit er een stelletje jeugd een film te kijken, die gaan straks zelf voor het eten zorgen. Turkse pizza's, ik verheug me er al op, mmm!


Vannacht droomde ik zo eng...maar dat verhaal kun je op m'n andere blog lezen!

3 opmerkingen:

 1. Klinkt gezellig. War Room, Gods not death , Tacing the Giants zijn ook mooie films om met jeugd te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n prachtig blog over alledaagse kostbare momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog 2 mooie films zijn:

  De ontmoeting
  The Letterwriter

  Wat leuk dat je dochter zo goed kan vlechten, wel speciaal dat ze het haar van een buurmeisje ook mag doen. Lekker oefenen, het is altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen