dinsdag 24 mei 2016

Miracle morning...?

Deze week heb ik wat meer tijd voor andere dingen. M'n oppaskindje komt ipv 3, maar 1 dagje. Dus maak ik voor elke dag een planning. En dat werkt zo goed bij mij, dat ik dat eigenlijk altijd zou moeten doen! Het fijne ervan is dat ik alles opschrijf. Als ik denk dat ik wat moet doen aan m'n slaaptekort, ruim ik daar tijd voor in, wil ik foto's plakken in albums, neem ik daar de tijd voor. De grote kunst is om op tijd te beginnen en om op tijd te stoppen!
Gisteren liep de hele planning in de soep, alleen maar omdat er bij de kapper drie kwartier wachttijd was, daar had ik dus geen zin in! En ook omdat de foto's die ik besteld had nog niet binnen waren. Dat is het nadeel van een planning, dan wil ik dat het ook echt zo gaat als ik gepland had en kan ik er niet zo goed tegen wanneer het anders loopt. Terwijl ik daar normaal geen moeite mee heb. Even mee om leren gaan! Vandaag netjes een afspraak gemaakt bij een andere kapper, dat is beter.

Kara | Boho Berry @boho.berry #planwithmechalle...Instagram photo | Websta (Webstagram):

Dit ziet er even superleuk uit! Ik zou zo aan de slag willen. Misschien ga ik daar ook wat tijd voor inplannen:) Wat zou er met 'miracle morning' bedoeld worden? 

3 opmerkingen:

 1. Plannen werkt inderdaad goed, als er niets tussen komt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Miracle morning? Misschien dat elke nieuwe dag een wonder is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik denk wat Marja zegt!
  Plannen is prima als er nog maar tijd voor een miracle blijft.

  BeantwoordenVerwijderen