woensdag 11 juni 2014

20 dagen EGO, dag 12

Vandaag geen tochtjes naar meertjes en watertjes, we hebben huisarrest! Tussen 8.00 en 18.00 worden er twee mobiele telefoontjes voor R en M bezorgd. En als dan eindelijk om half 2 de pakketjes worden gebracht blijkt de pinbetaling niet te lukken. De bezorger was er zo goed als van overtuigd dat het door mijn pinpas kwam, want ´net deed hij het nog´. Toen even met zijn eigen pinpas geprobeerd, maar nee, het was einde verhaal voor het apparaat, tenminste in elk geval voor vandaag. Gelukkig was R al thuis en reed hij even met de bezorger mee naar de dichtstbijzijnde betaalautomaat en heeft daar het bedrag kunnen pinnen. Je moet er toch niet aan denken dat die dingen, waar al dagen lang naar uitgekeken wordt, pas een dag later bezorgd zouden worden!

When you want to relax, music is the best option!

Ik vind het helemaal niet erg hoor, zo´n dagje verplicht thuis. Heerlijk een beetje het huis bijwerken, de was doen, beetje rommelen, koffie drinken in de tuin en een beetje chillen met Sje:)

...
Pinterest

Na het middageten twee badjes in de tuin gezet en met 3 extra speelvriendjes kon het waterfeest beginnen.
Maar nu is het 15.00 uur, allemaal weer aangekleed, want ze kregen het koud. Nu ga ik even een receptje opzoeken van een lekker maaltje, boodschappen doen, ijsjes kopen en eten koken. Vriendin van oudste komt straks ook. Ik dacht dat ik vanavond weg moest, maar in m'n agenda staat dat het pas volgende week is, helemaal goed!

Outside Ocean Play  http://famigliaandseoul.blogspot.com/2012/06/out-of-ocean-story-and-small-world.html
Pinterest

Misschien dat ik vanavond nog even met een vriendin naar ons moestuintje ga om te kijken hoe de plantjes het doen en ze wat water geven. We hadden heleboel pompoenplantjes en courgetteplantjes geplant, maar er zijn er maar een stuk of 4 die het overleven, de rest is opgevreten door slakken of vogels:( Blijven proberen).

Plums

2 opmerkingen:

  1. Huisarrest is soms helemaal niet erg hoor. Je hebt er een leuke invulling aan gegeven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan je er niks aan doen, aan die slakken en vogels?

    BeantwoordenVerwijderen