vrijdag 19 september 2014

Romantisch aan een druk kruispunt

Hoewel het nog zomer is en de zon heerlijk schijnt, krijg ik toch langzaam maar zeker de herfstkriebels. Misschien hoort het wel bij het voorjaar, maar doppinda´s vind ik bij de herfst horen. Eigenlijk bij de winter, dan maken we pindaslingers die we van de bovenste verdieping naar beneden laten hangen vlak voor het raam. Maar goed, dat duurt nog even. En tot die tijd smullen we er lekker zelf van! Wat een rommel trouwens elke keer met al die schillen, niet te vaak in huis halen, alleen als ik een groot incasseringsvermogen heb:)


Het begin van een herfsttafel. Wat ziet dat er altijd leuk uit in die kleuterklassen. We maakten met mijn moeder een heerlijke wandeling en raapten ondertussen de kastanjes. We wachten nog even op het echte herfstweer voor we er spinnenwebben van gaan maken.


We hadden ook nog iets te vieren deze week. Er werd nog een diploma in de wacht gesleept. Daarna heel romantisch samen aan een druk kruispunt bij de MacDonalds gegeten:) Het was heel gezellig, we konden eindelijk weer eens goed bijpraten.

4 opmerkingen:

 1. Hi lieneke!

  Ik moet echt tijd nemen (weekend) om blogjes te lezen en te reageren
  ik post vaak en dan ga ik andere dingen doen

  mooie kinderen heb je, vooral die kleine blonde
  ik merk dat je deze blogje voor deze seizoen
  heb gemaakt..leuk idee...

  ik wou je nog een fijne weekend
  toewensen met je gezin..liefs soraya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik zou graag een eigen herfstfoto of van Pinterest als achtergrond op m'n blog willen, maar weet niet hoe dat moet, dus daarom deze eenvoudige herfstlook maar:)

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met het diploma! leuk om dat te vieren. Maak niet uit waar.
  Hoe zit het bij jou met de winterkleren? Ik ben al op jacht geweest voor een winterjas voor R. leuk geslaagd voor weinig geld.

  Pinda's liggen hier op de tuintafel. Samen met walnoten. Er komen kraaien en Vlaams gaaien op af. Mooi gezicht joh!

  http://keepcalmyesreadbooks.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Winterkleding...ben er nog niet mee bezig geweest, maar dat zal niet lang meer duren, het wordt echt al een soort van koud!:) Prachtig die vogels, zo gezellig!

   Verwijderen