woensdag 22 april 2015

Iedere dag is anders

´Ieeeedere dag is weer anders!´ En terwijl ze dat zegt glinsteren haar 85-jarige ogen van plezier. Ze krijgt bijna elke dag visite, onverwachts en ze wordt er nooit moe van. De Heer zorgt ervoor dat ze daarna weer een poosje rust heeft.

Hot Chocolate

'Onze' oude zendelinge heeft het al veel vaker gezegd, maar ik moet zeggen dat het nu pas tot me doordringt. Bijna elke ochtend als ik wakker word, moet ik er aan denken: 'Iedere dag is anders...' Het klinkt zo verwachtingsvol, zo hoopvol... zo nieuwsgierig naar wat de Vader vandaag voor ons heeft bedacht. Het zijn geen grote dingen, integendeel. Het is eigenlijk alles ontvangen uit Gods hand. 

licking the beaters

Nog even een krabbel:

Gisteren was S de hele dag bij opa en oma. Dat vond ze helemaal geweldig en ik vond het helemaal handig om in één keer alle kleding uit te kunnen zoeken. En dat is gelukt. Ben ook nog even naar de Ikea geweest en daar hadden ze nou eens leuke ijsbakjes om zelf ijsjes te maken. L heeft 's avonds met wat griekse yoghurt, aardbeien en honing de ijsjes gemaakt en ze zijn superlekker! 


Vandaag een vriendje voor S. We zijn op kraamvisite geweest bij een allerschattigste baby, die heel vredig in haar wiegje lag te slapen. Ze hebben heerlijk in de tuin gespeeld, een filmpje gekeken, pannenkoeken gegeten, boekjes gelezen, nagels gelakt (met een verdwaald potje nagellak) en puzzels gemaakt. 


1 opmerking: