dinsdag 19 januari 2016

Buitenlandse toko's

Dag 19: Een winkel

Wat ben ik blij met die Turkse winkels en andere buitenlandse toko's! Superhandig als je eens iets anders wilt uitproberen. Morgen krijgen we veel eters, we vieren Mar d'r verjaardag! Had ik dat nog niet gezegd? Die gekke foto's ook:( Mar is gisteren 14 jaar geworden!! Zondag kwamen er vriendinnen en morgen familie en nog meer. De moeder van m'n oppaskindje helpt me met het eten maken, Dat worden een soort van Chinese loempia's, maar dan anders, Daar had ik dus het deeg voor nodig, waar je ook loempia's van maakt. Geen filodeeg, maar anders, er zitten er 40 van in een doosje
en die hadden ze hier! Handig tegenover de supermarkt waar ik de meeste boodschappen haal. En verder maak ik nog een grote pan Chinese tomatensoep, dat probeer ik tenminste...
Hebben jullie ook zulke winkeltjes in je buurt?
En koop je daar weleens wat? 
Turks brood vind ik ook zo lekker!;p


#sestraforyou


4 opmerkingen:

 1. Ik ben blij dat jij er zo over denkt, veel mensen kopen daar niet ivm geloof. Ze willen niet mee betalen aan moskee's die betaald worden van de omzet van de winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor! Palmsuiker, agar agar, kruiden. Super goedkoop! Ik kom er graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik km er eigenlijk nooit, maar niet ivm principes, meer omdat ik de producten niet ken. Turks brood halen we wel graag bij de turkse bakker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben er maar 2 hier, een Turkse en een Marokkaanse. Verkopen allebei hetzelfde ongeveer. Ik haal heel vaak Turks brood, soms kruiden en vlees. Vind ik toch heel wat voor iemand die niet van koken houdt. Ik vind die winkeltjes ook erg gezellig, ontmoet er altijd mensen die in zijn voor een praatje.

  BeantwoordenVerwijderen