zaterdag 16 januari 2016

Dat ik val en iets breek

Dag 16: Iets winters

Een paar jaar geleden kocht ik nieuwe schaatsen,
omdat ik het zo ontzettend leuk vind.
Een beetje bang dat ik val en iets zal breken ben ik dan wel.
In het verleden ben ik al wel eens hard op m'n knieën gevallen,
terwijl ik al een gescheurde meniscus had,
wat er niet beter van werd.
Na een operatie is dat gelukkig helemaal genezen en verleden tijd.
Nu schaats ik lekker op m'n gemakje het ene rondje na het andere,
niet zo hard, maar ik geniet met volle teugen!


Even iets anders

Ondertussen ben ik boven flink bezig met opruimen. 4 van de 5 slaapkamers zijn nu helemaal uitgemest, opgeruimd, schoongemaakt. Heerlijk! Ik begin het gevoel te krijgen, dat ik iets onder controle krijg en dat daar niks mis mee is!:)

Ondertussen heb ik een leuke nieuwe challenge voor februari, waardoor ook deze maand elke dag een blogje verschijnt! Het is een 'weggeefchallenge'. Het is eigenlijk 33 dagen en misschien doe ik dat ook wel, maar ik kan me voorstellen dat ik er 29 dagen van maak. Nu is het natuurlijk helemaal niet handig om een weg-geef-challenge te gaan doen als je net je huis hebt uitgeruimd. Maar, zo heb begrepen, het hoeft geen product te zijn, het kan ook tijd, energie of een glimlach zijn. Ik ben benieuwd, het begint al te borrelen...

The measure of your life will not be in what you accumulate. But in what you give away #GivingTuesday Giving Inspiration:

1 opmerking:

  1. heerlijk, schaatsen vind ik ook nog steeds leuk. Helaas dit jaar nog niet kunnen doen. Naar mijn idee stonden we vroeger ieder jaar op de schaats, en kan het tegenwoordig nog maar bedroevend weinig.. Ga je bij de ronde schaatsbaan?

    BeantwoordenVerwijderen