zaterdag 22 februari 2014

Inleiding Serie Huishouden

Morgen start ik een serie over het doen van mijn huishouden!
Maar voor ik dat doe wil ik degene die nog niet zo lang mijn blogs lezen maar gelijk uit de droom helpen, als je denkt in deze serie blogs ‘Miss Perfect’ tegen te komen, die haar huis ter beschikking heeft gesteld voor je meest favoriete woonblad en jou eens even gaat vertellen hoe je het huishouden aan moet pakken. Een grotere tegenpool kun je niet bedenken. 


Vanochtend zijn de kraantjes van mijn traanbuizen weer eens losgebroken na een pijnlijke confrontatie met mezelf. Zo één waarin je denkt 'ik leer het nóóit!!' Na zo'n gezellige bui blijf ik vaak achter als een zielig, niet te stuiten hoopje ellende met een enorme hoeveelheid zelfmedelijden, om niet te spreken van het ongemak van het gevoel een mislukkeling en grote egoïst te zijn, zonder dat iemand me daar voor uitgemaakt heeft. Maar er is gelukkig meer, want als dan die gemoedsstemming weer wat bekoelt is, gaat de knop om en gá ik er weer helemaal voor. En deze keer ga ik het niet alleen doen, maar neem ik jou mee in en door mijn huis, 40 dagen lang!
Ik hoop dat je je op je gemak zult voelen en jezelf kunt blijven, dat je je gaandeweg steeds meer thuis zult voelen.
Ik ben er klaar mee en voor!


8 opmerkingen:

 1. Ik kan niet wachten, zou graag een rondje mee kijken in een ECHT huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. My gosh, wat herkenbaar! Voel me nu al thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk leuk! Ik zie al uit naar je volgende blog1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjonge, gelukkig nog iemand met veel kinderen die geen perfecte huisvrouw is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. M'n vriendin was van de week op de koffie en stond bij een wandje vol met foto's. Ineens pakte ze er een van de muur en bekijkt hem goed.... Daarna: meid wat ben ik blij om ook stof bij jou te zien! Hahah die dingen stof ik nooit... Soms blaas ik even hard als ik langs 't muurtje loop... Gewoon zo maar even een bemoediging voor jou! Relax er is meer dan een perfect huis.... Al snap ik je verlangen goed maar al te goed...
  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de indruk dat je een heel relaxt mens bent, en dat is volgens mij maar goed ook met zo'n groot gezin. Met één kleine schat valt het allemaal nog wel mee en is het huis zo weer glad. Maar wat lijkt het mij moeilijk om het huis netjes te houden als de kinderen het huishouden niet zo belangrijk vinden en alles gewoon lekker laten slingeren enzo. Ach, mocht het bij mij zover komen, dan zal ik daar vast in groeien (ook in loslaten). Ik lees met je mee! Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen