maandag 18 mei 2015

Van alles uit het weekend geplukt

Zaterdag werd met veel bombarie de vernieuwde speeltuin geopend. Het regende, maar dat mocht de pret niet derven. Het begon 's ochtends al met een optocht door de straten. L wilde er heel graag naar toe, zij ging alvast vooruit. Bassie was er ook, maar had het even te druk met andere dingen om aan de wens van L te voldoen, ze wilde graag met hem op de foto. Ze was al met hem op de foto geweest, maar wie 'm heeft gemaakt?? Uiteindelijk is het toch gelukt!:)


Het is een superleuke speeltuin! We gaan er zeker vaker heen. Als het maar wel een beetje warmer en droger is dan. Het was erg druk, en ondanks de regen er werd toch gewoon lekker gespeeld.


Gratis suikerspin, bakje popcorn, poffertjes... Gelukkig hadden ze niet voor alles het geduld om in een lange rij te staan wachten.


Er bloeien prachtige bloemen in onze straat. Geen idee hoe ze heten, jullie?


We hadden een logeetje. Het was een cadeautje voor iemand. S is gelukkig groot genoeg om te begrijpen dat hij niet heel lang bleef.


En vanochtend zaten we onverwachts bij de tandarts. H en R waren net weg, toen ik bedacht dat ze vanochtend naar de tandarts moesten. Toen ben ik maar met drie meiden gegaan. Ze hadden gelukkig geen gaatjes.Nog even over de preek van gisteren

Het was zo mooi, ik wil er toch ook nog in dit blogje iets over zeggen. 
Als de Heilige Geest direct gekomen was, nadat Jezus naar Zijn Vader was gegaan, dan zou het lijken of het was of Jezus nu weg was en het onze beurt is om aan de slag te gaan. Maar dat is niet wat er gebeurde. 
We moeten wachten tot Jezus ons Zijn Heilige Geest geeft.
God werkt en wij wachten!
Onze enige taak is te getuigen van het werk van God!
Dat is heerlijk!

2 opmerkingen:

  1. Die plant is een clematis.
    Super mooi altijd!
    Fijne week toegewenst en succes met je dieet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige foto is dat, die met je dochtertje bijtend in de vinger van de tandenman. Zo lijkt het. Heel mooie foto. Die bloemen zijn mooi, zo met de zonlicht erop.

    BeantwoordenVerwijderen