donderdag 23 oktober 2014

Nog erger dan gisteren

Wat zal ik schrijven over vandaag? Het wilde niet zo. Ik was moe en had hoofdpijn en had het koud, 'heb mijn dag niet'. Bovendien lukt het me niet om foto's te sturen naar m'n blog vanwege een netwerkfout. Dus doen we het zonder vandaag. Niet heel erg, nu kunnen jullie eens rustig kijken naar deze nieuwe look. Daar ben ik gisterenavond o.a. mee bezig geweest. Ik had wel 5 weblogs, vond het ineens een beetje teveel van het goede. Aan twee anderen kwam ik niet echt meer toe. Vandaar dat ik nu alles in deze blog heb geïmporteerd. Je vind hier nu dus ook veel blogs over lessen die we kunnen leren van vervolgde Christenen, over de zending en over het genieten van de seizoenen.

Gisteren heb ik ook nog even wat aan een boekje gewerkt. Helaas daar nu ook geen foto van. Hoewel 'helaas', het is niet zo heel mooi geworden. Het leek me leuk om met die ringetjes die ik gekocht had, zelf zo'n 'dankbaarheidsboekje' te maken en elke dag iets te stempelen met een simpel stempelalfabet van de Hema. Zoals dit plaatje van Pinterest, zo lijkt het me superleuk als je dat kunt:

I LOVE this idea...Use old book cover. Collect memorable greeting cards

Maar ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar zo mooi lukt het me niet! Gelukkig voelde ik die bui al aankomen en heb ik me echt voorgenomen vooral gewoon lekker bezig te zijn en daarvan te genieten en niet voor het 'perfecte' te gaan. En plezier heb ik er in!

Vanochtend rustig opgestart. Verder een fiets voor M gekocht, die van haar was gestolen. Ik heb een heleboel ontbijtmuffins en chocomuffins gebakken. 'Muffins' klinkt gezonder dan 'cupcakes':)
Ik had nog wat chocodeeg over, daar heb ik mini-muffintjes van gebakken om alvast wat van te proeven en op te eten. Zo bleef de rest nog even gespaard. Ik had niet genoeg eieren en ben toen dus maar gelijk boodschappen gaan doen. 

Vanavond heb ik hutspot gemaakt met een bal gehakt. We waren met z'n tienen, alles was schoon op, misschien iets te weinig klaar gemaakt. Geeft niet, we kregen nog heerlijke groentenkoeken van de buurvrouw, omdat ze het 'lichtjesfeest' vieren en ook nog een zak vol met chocolademini's. 

En nu? Nu zit ik alleen boven, aan m'n bureau met de laptop! Van de week was ik de laden van dit bureautje (wat een echt oud schrijfbureautje van mijn oma is geweest_, aan het uitzoeken en kwam zoveel schriften met harde kaft tegen. In allemaal ben ik gaan schrijven, soms dagboekachtig, soms citaten. Ik ben van plan het allemaal over te gaan tikken en het te orderen. Dan scheur ik de bladzijden eruit en kan ik er misschien nog iets anders mee doen. 

Morgenochtend breng ik S naar de peuterochtend en misschien is het wel fijn als ik vanavond nog ga bedenken wat we morgen allemaal gaan doen. Bij de Ikea ontbijten ofzo...


4 opmerkingen:

 1. Ik herken het helemaal. Sommige dagen willen gewoon niet. Maar zi te lezen ben je nog heel productief gewees

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is hard werken hoor, vechten tegen je stemming! Je blog ziet er prachtig uit. Ik voel me helemaal thuis! Gezellig. Hebben jullie een Ikea dichtbij dan? je kan altijd nog verstoppertje doen in je eigen huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kwartiertje rijden. Maar we hebben het niet gedaan. Ik heb de was weggewerkt!:)

   Verwijderen
 3. ik ben met aritha eens...hoe dan ook ik geniet van je blogjes...de uiterlijk ook...je doet het goed...ik wou dat ik meer tijd had...in Gods hand gelegd...veel liefs lieneke

  BeantwoordenVerwijderen