donderdag 16 oktober 2014

Wat gaan we doen (2)

'Ik ga niet mee hoor, ik ben moe, moet vanmiddag m'n huiswerk maken, wil vanavond vroeg naar bed, want ik moet vrijdag wel uitgerust zijn!'

Nou moe...zit ik speciaal iets leuks te verzinnen voor je, je roept al twee weken of we iets leuks gaan doen omdat je vroeg uit bent?!

'En ik heb ook geen zin in kringloopwinkels, heb niet eens geld!"

Dan kijken we toch of we iets leuks voor het hele gezin zien, een leuk spel ofzo?

'Dat kan u toch zelf ook wel?'

Cool shelf

Zo, stap ik even later met 2 ipv 3 dochters in de auto en ben van plan mijn lijstje van 4 kringloopwinkeladressen af te werken. Het is allemaal iets verder van huis, maar dat mag de pret niet derven. Tenminste dat vond ik. Dochterlief lijkt een serieuze wagenziekte te hebben, buikpijn, misselijk. En als dan ook nog 2 van de 3 kringloopwinkels dicht zijn en ik bij de winkel die open was begin te denken: 'wat doe ik hier eigenlijk? Waar liggen al die geweldig leuke vondsten die ik op Pinterest altijd zie? Waarom ben je niet lekker thuis gebleven?' Dan hoef ik niet lang na te denken, laat ik het strand voor wat het is en rijd richting huis. Maar eerst nog een poosje wachten, want de brug gaat nét open!

Terwijl we wachten, bekijkt L. de foto's op m'n mobiel, laat me een foto zien van de zussenavond van vorige week:
Nou ja, 'zussenavond', m'n zwager heeft ook nog even gezellig mee zitten kleuren!


Op deze foto m'n zusjes en zwager.
Ik word blij als ik er aan terug denk! En probeer nog meer dingen te bedenken waar ik blij van wordt. Daar hoef ik niet zo heel lang over te denken. Ik blijf zo ontzettend blij en dankbaar wanneer ik gewoon lekker rustig even in de file of in de rij kan staan. Een paar jaar geleden had ik erg last van hyperventilatie en kreeg het er Spaans benauwd van. Wat een zegen als je gewoon in de rustmodus kunt genieten van alles wat je om je heen ziet!

It says it all! FAITH ABOVE IT ALL

Thuis gekomen, maakt M. lekkere warme chocolademelk met slagroom en halen S en ik nog even gauw wat chocoladekruidnoten. Heb even helemaal geen behoefte aan verantwoord snoepen!
Heerlijk! Wat ik nog niet wist was dat ik die haakavond bij een vriendin nog een keer hetzelfde voorgeschoteld krijg. Geen probleem, Dubbel genieten!

Chocolade Kruidnoten

En toen brak er een héél mooi schaaltje wat ik pas voor m'n verjaardag had gekregen. Ik wilde er heel zuinig op zijn, het had zulke mooie kleuren. Echt jammer, ik was best even boos.
's Avonds had ik nog een leuk afspraakje na de haakavond. M'n lief haalde me op en we maakten nog even een wandeling in de miezer en de kou en het donker, maar dat vind ik helemaal niet erg. Soms moet je even creatief nadenken om even samen te kunnen zijn.

Holy beautiful PROPOSAL SPOT

3 opmerkingen:

 1. Hihi, grappig om te lezen wat je zoal mee maakt. ...een voorbeeld dat het - niet alleen bij mij - niet altijd gaat zoals je had gepland of je graag zou willen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weer zo'n blogje waar je zo vrolijk van wordt...ik lees graag je posts.,,,over het geloof maar ook over de dagelijkse dingen die we meemaken...groetjes lieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, lopen in de regen met je lief. Gek eigenlijk, dat we dan vaak binnen blijven, terwijl je er zo van opknapt als je samen onder de plu loopt. Dat bord van je foto heb ik effe gepind, ik vind hem treffend!
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen