woensdag 2 april 2014

40 dagen huishouden, dag 37

Dit zijn van die dagen dat ik me bewust ben van een luxe, die veel mensen moeten ontberen. En die luxe van het thuis kunnen zijn, zelf je tijd in kunnen delen, kan zomaar omslaan in jezelf 'nutteloos' voelen. Dan komt er een onrust in je, je moet iéts doen, je wilt iets betekenen, volslagen blind geslagen voor wat je doet en betekent!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik die onrust vaak beantwoord met iets te zoeken buitenshuis en zelden de energie die ik op die dagen blijkbaar over heb in huis steek of in iets wat eigenlijk wel eens afgemaakt zou kunnen worden. Gisteren en vandaag deed ik dat wel en inmiddels is die onrust ook weer weg en heeft plaats gemaakt voor tevredenheid.


by whimsical jane on Flickr.
Pinterest

Vandaag moest dat ook wel, omdat er een 'dak en loodgieterspecialist' langs kwam tussen 11.00 en 13.00, maar uiteindelijk pas om kwart voor 3. Één van onze kinderen dacht dat er in plaats van 'dak en loodgieterspecialist' 'bak en schoonheidspecialist' stond;)

Vanochtend heb ik dus lekker huisgehouden, vanmiddag een groot deel zitten haken, zo schiet het lekker even op, het kan soms zomaar weken stil liggen.

happy day out
Pinterest

Vanavond waren we met 3 vrouwen aan het bidden voor vervolgde christenen. Met het boek wat ik aan het lezen ben (Het dwaze van God) vind ik het zo moeilijk om het een goede plek te geven. En toch is dat met elkaar ervoor bidden de enige goede Plek. Jezus is Heer, Hij is Koning!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten