dinsdag 6 januari 2015

Draad weer oppakken

De draad van het gewone leven weer oppakken... het valt deze keer niet zo heel erg mee vind ik. Gisteren hadden we nog een mooi feest van mijn schoonouders die 60 jaar getrouwd zijn. Nog een extra dagje vrij dus. Deze ochtend ben ik alleen thuis, op een uitslapende zoon na, die nu elke dinsdag vrij heeft. Ik ben begonnen met een uurtje wandelen, wat een heerlijk weer is het nu! Gewoon lekker langs het water lopen en m'n hart leeg bidden. Toen heb ik een lekker bakje koffie gezet en een schaaltje fruit klaar gemaakt en heb ik de Bijbelstudie die zondag aan de beurt is uitgeprint. Die wilde ik nu eigenlijk gaan lezen, maar ben aan de whapp geraakt met een vriendin en kom ook ineens op blogger terecht, heel gek. Dat bedoel ik nou met het niet meevallen van de draad weer oppakken.

Maar ik ben nog vol goede moed. Ook al kom ik niet toe aan wat hier allemaal om aandacht vraagt, als ik concreet dingen kan opnoemen waar ik wel aan toe kom, dan ben ik tevreden.

Nog een paar foto's:

Zondagochtend tijdens het hardlopen zag ik een prachtige regenboog, daar denk ik vaak aan terug deze week! 

Met deze kleurtjes en patroontje haak ik een deken die op ons bed zou moeten passen.

Nu gauw een boterham smeren, m'n allerliefste peutertje ophalen en overblijven op school!

2 opmerkingen:

  1. Dat is een mooie foto van die regenboog. Ja draag die regenboog maar met je mee deze week. Ook als je je ritme nog niet echt te pakken hebt.

    BeantwoordenVerwijderen