zaterdag 5 december 2015

'Healing grace'

Het was om een uur of 8 denk ik, dat S al zo'n twee uur naast me lag en me wakker hield, omdat ze niet meer wilde slapen en naar beneden wilde. Ik zag aan het licht op de gordijnen dat de lucht weer prachtig roze en gekleurd moest zijn. Eigenlijk wilde ik wel even mijn bed uit om de gordijnen open te doen en te kijken. In plaats daarvan bleef ik in bed liggen en deed een zoveelste poging nog éven te slapen. Het was laat geworden gisterenavond en ik heb m'n slaap echt altijd nodig. Na een paar minuten hoorde ik Mar naar beneden lopen en mocht S er achter aan. Toen heb ik nog heerlijk 2 uur geslapen!!
We hebben van mijn familie een groepsapp. En Mar had wél naar de lucht gekeken en een foto gemaakt, kon ik het toch nog even zien.


Toen kwamen er nog meer foto's! Van m'n broer deze regenboog van vorige week.

 


Van m'n zusje die genoot van haar nieuwe kaarslichtjes:)


Allemaal mooie dingen om met elkaar te delen!
Het beeldje wat erachter staat is ook zo mooi, het heet:
'healing grace'
En 'healing grace' kijkt altijd naar het licht!

Hebben jullie ook een familie-app?

We hebben ook een gezinsapp. Daar heb ik net groot alarm op gezet. Het blijkt namelijk dat er iets niet goed is gegaan met de lootjes die we getrokken hebben. L en haar papa hebben namelijk dezelfde persoon! En waarschijnlijk heeft niemand S. getrokken, omdat ik haar lootje dezelfde avond dat we ze trokken nog op de grond had gevonden. Ik ben toch maar heel blij dat we er nu achter gekomen zijn. Een lege schoen is nog tot daar aan toe...3 opmerkingen:

  1. Wij hebben ook een fam app. Daar op ging het vandaag vooral over de voorpret van Sinterklaas. Maar van de week bijvoorbeeld ook over onze meervoudig gehandicapte neef waar het heel slecht mee gaat en die verlangt om voor altijd bij de Heere te zijn. O nee, gelukkig kwamen jullie er nu achter! Veel plezier vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als dat maar goed gaat met het lootje :). Fijn dat jullie en op tijd achter zijn gekomen. Veel plezier met Sinterklaasviering!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, wij hebben ook een groepsapp voor de familie. Heel handig.

    BeantwoordenVerwijderen