dinsdag 1 december 2015

Zo'n trek in kip!

December!
Vanaf vandaag elke dag een blogje! Gewoon omdat het zo'n rustige maand is:)
Nog geen idee waar ik over ga bloggen, maar dat zien we vanzelf.
Vanochtend heb ik een grooote moederfout gemaakt. Ik was namelijk vergeten een cadeautje in de schoen van onze jongste twee schatjes te doen. Ik hóórde ze samen naar beneden de trap af lopen en kroop nog dieper onder de dekens. Toen hoorde ik ze weer samen naar boven komen...en we hebben ontzettend gelachen. Papa, die beneden was, had gezegd dat ze zich eerst maar aan moesten kleden en dan eten en dat het dan wel goed zou komen. Mama, die nog op bed lag, zei dat ze eerst moesten gaan eten en zich dan aan moesten kleden en dat het dan wel goed zou komen!
S verzekerde me meerdere keren dat het écht niet erg was en dat ze eerst zouden eten en aankleden en dat het dan 'van mekaar zou komen'!
Uiteindelijk kwam het dat ook en genoot ik van die blijde gezichten. Moet ik er nog even bij vertellen dat ze normaal gesproken op zaterdag hun schoen mogen zetten, maar die dag was ik vergeten cadeautjes te kopen!


Wat had ik gisteren trek in kip! Ik deed alle kippenpoten die ik kon vinden in een pedaalemmerzak en mikte er alle kruiden in die ik in m'n keukenkastje had staan.


Alles door elkaar gehusseld. Even in laten trekken.


Toen in de pan en ternauwernood gered van een complete verbranding...


En nog nooit zo lekker gegeten!


Vraag van vandaag: Met al dat vrouwvolk hier in huis, ziet de voorraad 'versierselen' er soms zo uit! Als ik daar nou eens een goede tip voor zou krijgen...


En tot slot nog iets. Wij wonen natuurlijk in een drukke stad. Dat vind ik niet zo erg, eerlijk gezegd weet ik niet beter. Zaterdag gingen we naar mijn broer, die ergens in de middle of know where woont (schrijf je dat zo?). Ze wonen er nog maar pas en het was zo gezellig! Je krijgt bijna het idee dat je midden in 'het kleine grote huis op de prairie' terecht bent gekomen, 


Ziet dat er niet enorm knus uit?! Altijd kom ik daar vandaan met een berg inspiratie om m'n huis eens flink onder handen te nemen, het op te ruimen en schoon te maken.
Misschien moet ik er gewoon wat vaker naar toe...

6 opmerkingen:

 1. Misschien is het een idee om voor iedere dame een eigen bak in elkaar te knutselen? Van een dienblad van de action bv... kleine hakjes erin draaien, op z'n kant zetten en dan kunnen al die versiersels in het dienblad hangen en het ziet er ook nog eens leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk idee, dankjewel! Ik zal eens kijken. Misschien leuk om in de kerstvakantie mee bezig te gaan!

   Verwijderen
 2. Leuk zeg, iedere dag een blogje, ik ben heel benieuwd! En ziet er heerlijk uit, die kip. Hier zijn ze niet zulke kip-fans dus wordt het zelden nog gegeten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de kip was lekker!
   Dan weet je waar je jezelf eens mee kan verwennen (als jij wel van kip houd:))

   Verwijderen
 3. Oei, dat wordt een uitdaging hoor, elke dag een blog!
  Ik volg je, je blog is leuk.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig, welkom!
   Een blogje schrijven kost me gelukkig niet heel veel tijd!:)

   Verwijderen