dinsdag 22 december 2015

Wat een rommeltje!

Op het filmpje zag het er zo lekker uit en het klonk ook echt heel goed.
Maar als ik de vriezer opendoe weet ik even niet wat ik zie!
Wat een rommeltje! Haha!!


Het idee was dat er gesmolten chocola in de ijsblokvakjes kwam en dat daar dan zo'n marshmallowtje (??) in gedaan werd, in de vriezer en je hebt heerlijke choco-spek-lollies. Tenminste, dat was wat ik ervan begrepen had.

L heeft een vriendinnetje vandaag en ze willen de hele dag DIY-en!
Vanmiddag gaan ze om beurten allerlei dingen proeven met een blinddoek om en raden wat het is.
Vanochtend zijn ze nog even met kaarsen bezig geweest en hebben ze deze bijzondere chocopops gemaakt.
En nu? Nu zijn ze met Mar naar de kapper. Ze kunnen niet wachten tot ik ooit eens een keertje met ze kan gaan, al heb ik gezegd dat het in deze vakantie wel moet lukken. Nu gaan ze allebei. Ik hoop dat het resultaat wat mooier is dan het rommeltje in de vriezer!

draw face color with crayon outline sharpee liquid water color, straw, blow paint for hair object is to not get any paint on face.:

We werden vanochtend om 10.00 uur uit bed geroffeld door m'n vriendin. Ze kwam S ophalen om even naar de hertjes te gaan. Dat wilde ze natuurlijk supergraag. Ik haar gauw aankleden, Mar gauw een boterham voor haar smeren, schoenen aan, jas aan, sjaal gepakt...en weg was deze dame!
En ze is nog steeds niet terug. Ze mocht er ook nog spelen en ik krijg net een appje dat ze nog niet naar huis wil!

H.(18) versliep zich gruwelijk vanmorgen. Ik ben de laatste die hem dat kwalijk neemt. Ik heb me niet gebogen over de vraag of dat opvoedkundig juist is en dat ga ik ook niet doen. Hij kon deze vakantie extra werken en dat doet hij. Maar zijn andere baantje draait ook door. Dat andere baantje is in de keuken van een restaurant, waardoor hij vannacht pas om 3.00 uur thuis was! Vandaag weer eerst bij die andere en dan gelijk door naar het restaurant. Gelukkig heeft hij over het algemeen weinig slaap nodig en ben ik geen moeder die pas lekker kan gaan slapen als al haar kroost thuis is! 
Maar nu met een weekendje Londen incl twee nachten reizen achter de rug, blijkt dat hij wel iets in te halen heeft!

Nog even over het wandelen...Ik hoop maar dat ik er vandaag toe kom. Ik vind het weer (buiten bedoel ik) alles behalve aantrekkelijk eigenlijk en ik ben nog moe van gisteren en niet fit. We zien wel.
Wel vond ik het heel, heel mooi om gisterenavond net voor ik ging slapen deze tekst in een boek te lezen:

Hij heeft u bekend gemaakt, o mens! wat goed is; en wat eist de HEERE van u dan recht te doen, en weldadigheid lief te hebben, en ootmoedig te wandelen met Uwen God?


1 opmerking:

  1. Wat 'n lekkere drukte zo. Nog wezen wandelen? Het weer is idd niet erg aantrekkelijk...

    BeantwoordenVerwijderen