dinsdag 26 augustus 2014

Geweldig (vermoeiend)

Wat is het ineens lang geleden! Het is zo ontzettend druk geweest het afgelopen weekend, dat ik er of niet aan toe kwam of de energie me ontbrak. 
Het was heerlijk om weer thuis te komen en onze oudste weer te zien!


We waren 1 dag eerder thuis gekomen om nog even het feest mee te vieren van de bruiloft van m´n nichtje. 


De volgende dag (vrijdag) alle vakantiespullen opgeruimd, nou ja, het meeste dan. Heel veel wassen moeten draaien! Dacht dat ik nooit meer de bodem van de wasmand zou zien, maar het is uiteindelijk weer goed gekomen. Ik bedacht ineens dat ik 3 weken lang geen strijkijzer heb aangeraakt, dan doe ik toch iets verkeerd als ik dat normaal 2 of 3 keer in de week wel doe! 
Zaterdagochtend even de boel de boel gelaten en naar een vriendin geweest en een mini-kinder-bios met popcorn en poffertjes gehad. Maar de trampoline blijft volgens mij nog het meest geliefde ding om je op te vermaken!


Maandagmiddag gingen de drie meiden met nog wat vriendinnen lekker zwemmen en nam ik even de tijd om met S te verven. Iets wat ik me al bijna 6 weken voorneem om te doen!! 


Deze week, terwijl al heel veel scholen weer zijn begonnen, genieten we echt nog even van de laatste vakantiedagen!. Vandaag ging ik naar een vriendin die een eindje verder woont. Het zou zo'n beetje etenstijd zijn als ik terug kwam. En omdat één van de dingen is waar ik aan wil werken, het avondeten is, maakte ik vanochtend al twee macaroni-oven-schalen klaar. 


We gingen naar een geitenboerderij en sprongen heerlijk in de plassen. Wat was ik blij dat ik S kaplaarzen aan had gedaan.


Aten een ijsje...


Gaven de geiten een fles


En reden een rondje op een pony


En ondertussen konden we even heerlijk bijkletsen over van alles en nog wat!
Zo'n dag, dat begrijp je, is geweldig (vermoeiend)!


Ja, die laarzen... die had ik even uit moeten doen.


1 opmerking: