zondag 3 augustus 2014

Verdwaald

We plukten gisteren in een 'zelf-pluk-groente-tuin' deze enorme courgette. En nog een bakje met heerlijk grote bramen.


In de avond ging ik nog een stukje wandelen, niemand wilde mee, ik vond het niet erg. Gelijk even kijken wat een leuk rondje is om hard te lopen als het niet meer zo heel erg warm is. Dit is een leuk bospaadje. We zijn hier een aantal jaren geleden ook geweest, toen ik het zag, herinnerde ik het me weer.


Als je een klein stukje door dit bos loopt, kom je bij de hei, zó prachtig! Ik was even heel erg onder de indruk en maakte een paar foto's. Maar daardoor wist ik niet meer uit welk paadje ik was gekomen en liep ik helemaal verkeerd. Wat ik dan allemaal in mijn hoofd haal, getuigt van weinig vertrouwen in mensen... Ik belde manlief, maar zijn telefoon was buiten bereik. Gelukkig heeft M ook een mobieltje, zij waren die dag al eerder bij de hei geweest, dus konden me precies vertellen hoe ik moest lopen. Toch eerst nóg een verkeerd paadje genomen, toen bleef er nog maar één over en dat was de goede!


Door al die verschillende paadjes uit te proberen, werd het wel steeds later en zag ik nog een mooie zonsondergang, in het echt was het al een mooie rode bal, echt prachtig! Maar door de stress kon ik er niet zo van genieten. We zouden eigenlijk elke avond even moeten gaan kijken!


Vandaag naar de kerk geweest, we kwamen een kerk tegen toen we gisteren een fietstochtje maakte, lekker dichtbij. Ik ben zo blij dat we een paar fietsen mee konden nemen!
Ik hoorde dat er flink noodweer in Nederland is geweest, daar hebben we hier niets van gemerkt, terwijl we toch ook in dit kikkerlandje zitten. 


S is de enige met een privé-zwembadje in de tuin!

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooie wandeling, fijn dat je er zo van hebt kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag courgettesoep op?? ;-)
  Wat een prachtige wandeling, prachtige foto's.
  Dat was wel even zweten, dat je de weg niet meer terug vond. Ik kan me het levendig voorstellen, hele visioenen van in het bos slapen en zo....
  Fijne avond.
  Jannie

  BeantwoordenVerwijderen