donderdag 7 augustus 2014

Het is vakantie!

De dames vonden het om 9.00 uur wel leuk geweest en gingen maar alvast samen ontbijten. We hebben aardig wat uitgeslapen vandaag.


Ook vandaag niet zoveel te vertellen. Het is vakantie, we doen alles op ons gemak en plannen de dag niet al te vol. Lekker de tijd nemen om boodschappen te doen kan ook gezellig zijn!


S wil niet meer in het karretje zitten, maar zélf met een kar rondlopen. Ze stopte er nog net niet zelf van alles in, daar kun je natuurlijk op wachten:) 


Eindelijk de courgette gebruikt om soep te maken, ik heb nog een heel stuk over, maar L wil daar courgettejam van maken...Ben benieuwd!


Ik was blij dat ik m'n staafmixer van thuis meegenomen heb!


De mixer had ik ook wel mee kunnen nemen. Ach, zo kan het ook, het duurt alleen wat langer!


De slagroom maakte ik voor een heerlijk toetje: Zomers rood fruit, griekse yoghurt en slagroom en dat alles in laagjes door elkaar. Heerlijk!

En dan ben je rustig een soepje aan het koken en dendert er ineens een oorverdovende grasmaaier door de tuin. Gelukkig waren alle kids binnen, hij reed niet zachtjes!


En als we even niks te doen hebben, vinden we altijd wel wat haren waar we iets mee kunnen!2 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo vakantie houden. Niets hoeft.... Hier ook...zo echt genieten...
  Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig, je vakantieblog.
  Lekker onthaasten, ont-moeten:).
  Omdat we een beetje (heel erg) druk zijn, en ik dus ff niet zo vaak blogs lees, vroeg ik me even af.. ben je op vakantie?

  BeantwoordenVerwijderen