zaterdag 2 augustus 2014

Waar zijn ze?

Waar iedereen nu gebleven is, geen idee! Terwijl ik S even naar bed bracht en ook even in slaap viel, zijn ze er allemaal vandoor gegaan. Er ligt er wel één boven zijn kamproes uit te slapen. En de wasmachine draait alle kampwas weer schoon. Voor de rest is het hier stil. Ik ga straks even in de tuin zitten. Er groeien zulke prachtige bloemen:
Het buitenleven is zo heerlijk! Gisterenavond nog even een potje Yatzhee gedaan met L. We waren maar samen. Het werd al donker buiten, dus moesten we een klein lampje aandoen, precies goed! Er waren allerlei geluiden om ons heen, die je overdag niet hoort.


 Tegen de tijd dat het helemaal donker was, dachten we dat we omsingeld waren door egels. Toen zijn we maar naar binnen gegaan:)


Nu pak ik mijn haakwerk en ga in de tuin zitten haken, wachten tot er iemand wakker wordt of tot er iemand terug komt. Misschien eerst even koffie zetten...


2 opmerkingen:

  1. Ja, buitenleven is gezellig! Maar vandaag heeft het hier flink geregend. Leuk die armbandjes om de polsen van je dochter. Hier al net zo.

    Kon je de egels niet op de foto zetten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. buiten is altijd gezellig, mooie bloemen wordt je ook zo vrolijk van...altijd bemoedigend om hier te lezen..blessings

    BeantwoordenVerwijderen