zondag 10 augustus 2014

Moeder-dochter-master-chef

Er was geen creche in de kerk vanochtend, dus moest ze maar netjes naast me blijven zitten. Na... dat werd het niet hoor. Ze ging met twee grote zussen lekker buiten spelen met de basisschoolkinderen die wel club hadden.


Toen ik vanmiddag om kwart voor 3 naar de kerk wilde gaan, lachten ze me (bijna) allemaal uit, het begon niet om 3 uur, maar al om half 3. Nou ja, uitlachen is een groot woord.
Het werd wel heel erg gezellig toen ik samen met L 'moeder-dochter-master-chef' ging spelen! Er werden hoge punten gescoord!


Een heerlijke makkelijke kipsalade en 'hot ajam'. De salade vond ik zelf het lekkerst.


 Niet alleen tijdens het koken had ik een goede hulp, het afhalen van de was ging ook een stuk sneller!


Een poos geleden heb ik geprobeerd het haken aan Mar te leren, ze kon het daardoor wel, maar vond het toch allemaal te ingewikkeld. Maar vandaag kreeg ze er weer zin in en is begonnen met een dekentje. Zo leuk als ze ook de smaak te pakken krijgt!


Het regent dat het giet, we zouden de open haard aan kunnen doen, als het niet nog erg warm in huis was!

3 opmerkingen:

 1. Gezellig blogje! Hoe oud is je hakende dochter? Leuk dat ze er plezier in heeft. Mijn dochter was 9 toen ze het leerde (twee jaar geleden). Ze doet het vooral samen met een vriendinnetje van de camping. Op dit moment is loomen favoriet. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die op de foto is 12 jaar. Het scheelde al wel dat ze al eerder iets geleerd had, dat maakte het nu erg makkelijk!
   Inmiddels is de volgende van 10 ook begonnen:)
   Zo gezellig he, dat loomen ook!

   Verwijderen
 2. Heel leuke blog en gezellig inkijkje weer. Ik krijg zin om mijn wol te pakken. Hier gaat het waarschijnlijk vanmiddag regenen.

  BeantwoordenVerwijderen