maandag 11 augustus 2014

Helemaal blij met wat aandacht


Vanavond een rondje hard gelopen, het was genieten met dit prachtige uitzicht en ook nog eens mooie muziek erbij. Het is eindelijk gelukt om het te downloaden op m´n mobiel. Niet dat het zo ingewikkeld is, maar je moet het maar even weten. 


Toen m´n 5 km er op zaten, zagen we een poesje, die helemaal blij was met wat aandacht. Ze bleef maar rondjes om L lopen en al spinnend kopjes geven.


In de tuin vond ik een leuk ´herfst´-tafeltje, ik weet niet wie het daar zo neer gelegd had, het kleurt zo mooi met dat blauw!


Gisteren nog even een klein vlindertje gehaakt. En vandaag haaknaald nr. 8 gekocht om een leuke pet voor L te haken. Als het klaar (en goed gelukt) is zal ik het laten zien. Het was trouwens een ware overwinning om alleen met een haaknaald uit die geweldig grote, prachtige hobbywinkel te komen!

2 opmerkingen:

 1. Oh wat knap van je (van die haaknaald), dat is mij nog nóóit gelukt. Maar nu moet het, ik wil geen materiaal meer kopen dat ik niet nodig heb.
  Geweldig je lucht-foto's!
  Ik ben benieuwd welke pet je gaat maken!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, dus ik ben niet de enige die moeite heeft de verleiding van het kopen te weerstaan in zo'n winkel.
  Dat herfststukje is echt heel mooi zo. Alleen jammer dat het het einde van de zomer betekent. Hoewel, de herfst is ook heel mooi...
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen