vrijdag 24 juli 2015

Zomer (16)

Het is weer zover. Ik had het natuurlijk al wel zien aankomen, maar elke keer als ik in die ene week van de maand beland, dan denk ik ´oja, daarom voel ik me zo moe, slap en shagrijnig!´ Ik probeer de laatste tijd te zoeken naar hoe ik het even iets rustiger aan kan doen, en dat werkt goed. Vanochtend ben ik met Mar en S naar het tuintje gegaan, eerst even andijvie en sla in de grond gestopt, toen gezellig even met een vriendin gekletst. Ik had koffie meegenomen en nog gauw wat frambozenmuffins gemaakt. Hier vindt je het recept, echt een aanrader! En toen ik daar zo mee bezig was, nam ik ook maar gelijk een lunch mee. Toen we weer alleen waren heb ik nog heerlijk zitten lezen.


En vanmiddag heb ik gewoon meer dan een uur lang geslapen! Gewoon, omdat het kon:) En aan het eind van de middag waren H en M er en toen ben ik even alleen naar de bieb en naar de kringloop geweest. Dat was weer leuk. Drie leuke kinderboekjes van Marianne Busser en Ron Schröder, mijn favorieten!

Gisteren stond ik voor een boekenkast bij vrienden, ze waren zelf met vakantie, ik had de planten water gegeven, en mijn oog viel op 'A cry in the wilderness' van Keith Green. Het is zo goed! Ik zal één citaat schrijven, waar ik nog lang nadat ik het heb gelezen, over na kan denken. 
The Bible isn't filled with stories of God making people happy. It's filled with stories of Him making peoply holy. And there's a long process involved in making people holy. It takes time. It isn't comfortable. (...) We may not always happyness, but we can have His peace throughout the process.

1 opmerking:

  1. Zomaar een uur slapen overdag! Wow.

    Als het nu veel gaat regenen hoef jij niet naar je nieuwe aanplant toe om te sproeien! Mooi makkelijk.
    Kringloop is leuk idee, dank je!

    BeantwoordenVerwijderen