woensdag 22 juli 2015

Zomer 2015 (15)

Moe zit ik op de bank...het is nog maar kwart over 3. Wat zou ik nu graag even gaan liggen en m´n ogen dicht doen! Misschien doe ik dat straks ook wel even. Dan moet ik maar even zien of en hoe de kids zich vermaken, een film is misschien ook wel een optie. Ons huis is gevuld met jongens vandaag. Grappig, want onze jongste vier zijn allemaal meiden. Twee jongens van 6 en 8 zijn hier de hele dag. Hun ouders komen uit Sri Lanka, het zijn lieve jongens! Mar is nu koekjes met ze aan het bakken. Vorige week kwam alleen de oudste, maar na alle leuke verhalen gehoord te hebben, wilde zijn broertje vandaag ook mee. We zijn eerst een poos naar het tuintje gegaan. Al het onkruid is weer weg. Morgen wil ik naar het tuincentrum om te kijken wat er nog gezaaid kan worden, ik hoop ook nog iets anders dan sla, wortel en radijs. Andijvie en spinazie misschien?
Verschrikkelijk dankbaar denk ik aan het zakelijke voorstel van mijn man dat ik gisterenavond met beide handen heb aangepakt. Hij de auto (die wilde ik graag, om ergens heen te kunnen, maar hij moet dan 24 km heen en 24 km terug op de fiets naar z'n werk), maar hij zou dan ook de folderwijk met Mar doen 's avonds. Deal! Eigenlijk zou M het doen, maar die wist toen nog niet dat ze een weekje weg ging. Vanavond kruip ik dus lekker vroeg in bed!
Vanochtend was ik al vroeg wakker en had geen zin om nog langer in bed te blijven liggen en 's avonds ga ik eigenlijk ook wel later dan ik gewend ben. Vandaar dat ik nu zo moe ben. Hebben jullie dat ook wel eens, zo midden op de dag? En wat doe je dan? Ik ga even liggen en daarna een kopje koffie drinken.
Gaap.
Gaar blogje zo.

Low Battery, by Lyona. Always trying to explain this one. No one seems to understand

4 opmerkingen:

 1. Het is iets wat me in de vakantie regelmatig overkomt. En eigenlijk ook wel logisch is denk ik. Je bent helemaal uit je ritme en de constante aanwezigheid van de kinderen vraagt veel energie.
  Ik vind het dan wel fijn om even een rustig plekje te vinden als ze zich vermaken. Hetzij op het balkon of even op mijn bed lekker eventjes lezen of op de laptop. Het liefst zonder geluid van tv of muziek. Heerlijk.
  Fijn trouwens dat de kinderen het zo gezellig vinden bij jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, herkenbaar. Heb je nog spulletjes voor je tuin gekocht? Ben benieuwd. Prei ofzo? Ik neem me elke keer voor om vroeger naar bed te gaan. Maar dat wil niet lukken. Ik weet zeker dat ik dan minder dipjes heb.

  Ik knap op door even in de slaapkamer alleen te zijn, was te vouwen, muziek te luisteren enzo/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar hoor! En vooral als je s nachts niet altijd even goed slaapt omdat je jongste s nachts nog wel eens huilt. Dan moet ik echt dingen gaan ondernemen overdag en een kopje koffie extra drinken. anders ben ik ook helemaal gaar. En idd het uit je ritme zijn en de kids die dan veel energie van je vragen is dan soms net even te veel... Maar aan de andere kant heb je dan weer niet de spitsmomenten wat stress geeft omdat ze naar school moeten etc. Dat mijn man geen werk heeft, heeft toch zo zn voordelen, we kunnen zo dan het e.e.a. afwisselen dat we toch nog even aan ons zelf toekomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen