donderdag 30 juli 2015

Zomer 2015 (19) + give away!

Vandaag gingen we naar twee grote kringloopwinkels. We hebben een paar leuke dingen gescoord, waaronder een 'mens-erger-je-niet' voor kleine kinderen. We spelen het al een poosje met S en ze vind het heel leuk. Dat komt denk ik ook omdat ze echt altijd wint! Terwijl ik wat bij de boeken stond te kijken, komt L ineens met een grote kinderwagen bij me staan. 'Iemand vroeg of ik op deze baby wilde passen'... Ja vast, maar ik vond het toch even raar. Ik keek in de wagen en S lag daar opgevouwen lekker te liggen!


Toen we al een poosje aan het kijken waren, op zoek naar niks, liepen L en Mar bij me en bedacht ik ineens dat S dan ergens alleen rond liep. Nu is ze geen typje om weg te lopen, maar ik houd ze nog altijd maar liever even in het oog. Al gauw hadden we haar gevonden en zij had de barbies gevonden. 


Bij de boeken viel mijn oog gelijk op 'Keith Green'. Ik heb 'm al, maar kon 'm zeker niet laten liggen. Onderweg naar de kassa zocht ik naar een goede bestemming en dacht toen ineens aan het leuke idee van m'n vriendin. Zij had ook een boekje bij de kringloop gekocht en het als give away op haar blog geplaatst. Dat doe ik ook! Zo af en toe heb ik het wel eens over Keith Green of ik laat eens een nummer van hem horen. Mocht je zijn levensverhaal nog nooit gelezen hebben, het is een aanrader van groot formaat!
Zaterdagavond zal ik een lootje laten trekken door S!


Tot slot, mijn grote dochter M is ook begonnen aan een blog, neem gerust een kijkje! Kun je gelijk zien hoe ze heet:)

12 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n gaaf boek dat je aanmoedigt om radicaal voor Jezus te kiezen. Ik heb hem al dus ding niet mee maar wil hem echt aanprijzen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Juist vanmiddag over deze schrijver/zanger, gesproken met iemand, ik zou dit boek heel graag winnen. Bij deze wil ik meedoen! Leuke actie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig weer! ik wil meedoen voor het boek hoor, D.houd van zijn muziek en wil het graag lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te lezen doen jullie leuke dingen.
  Ik ga ook graag naar de kringloop maar doe dat nog steeds liever niet met de kinderen erbij haha..ben ze ook altijd kwijt.
  Ik wil ook wel meedoen voor het boek, ik ken hem niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee, het boek is me al verschillende keren aangeraden, dus ben benieuwd! (En volgens mij woon ik vlak bij jou in de buurt, kan ik 'm bijna komen halen als ik 'm win ;-)). Heb je nog leuke kringlooptips in Rotterdam?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb hem L...helaas...leuke actie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd! Het lied wat je pas deelde, vond ik mooi. Ik doe graag mee.
  En inderdaad net als Marretje, nog kringlooptips?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, die barbiefoto. heb je toen gelijk allle barbies ingekocht. Wat is het toch leuk, zo'n kleintje.

  BeantwoordenVerwijderen