woensdag 30 juli 2014

Door het drukke verkeer.

Zo liep ze een groot deel van de dag met 'Jacobus' rond.


Een konijn in het tuintje. Ik wilde naar huis, maar L wilde nog blijven. Er zou iemand komen om het konijn te verzorgen en ze mocht helpen. We spraken af dat ze om half 3 naar huis zou komen. Terwijl ik naar huis fietste door het drukke verkeer, vroeg ik me af of ik er wel goed aan had gedaan, ze heeft geen mobieltje. Om kwart voor 3 begon ik me een beetje zorgen te maken, maar probeerde mezelf rustig te houden. Ik ken L al 10 jaar en ze loopt niet in zeven sloten te gelijk. Om 3 uur kwam ze thuis!


Kijk nou toch, een schijfje rode biet, ik vond het zó mooi! Wat is onze Schepper toch ontzettend creatief en precies en volmaakt!


S-je is nu serieus zindelijk aan het worden! Gisteren en vannacht zonder luier en het is nog niet 1 keer mis gegaan, supertrots!! Geen luiers meer, helemaal niet erg!:) Ze speelt veel in de tuin. Van de week heb ik al het onkruid eruit gehaald en kwam veel slakkenhuizen tegen, helemaal leuk om mee te spelen.


Zo, en nu een kopje koffie! Deze vind ik echt het allerlekkerst, voor mij geen senseo-apparaten!

7 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend gezicht die jacobus! Ik kan me voostellen dat je twijfelde bij het zien vsn dat drukke verkeer. Loslaten valt niet mee. Prachtig als je echt oog heb voor Gods schepping. Veel te vaak hollen we er in onze drukte aan voorbij. Geniet van je koffie wij hebben senseo hoewel ik practisch nooit koffie drink heb je mijns inziens helemaal gelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reaktie!:) Ik heb al een kijkje op de blog van je dochter genomen, ziet er leuk uit. Ik zal het nog tegen m'n dochters zeggen, ze vinden het ook nog steeds leuk om te loomen!:)

   Verwijderen
 2. Wat een leuk foto-blogje! Ik heb het patroon van Jacobus, wil 'm ook graag nog eens maken.
  Herkenbaar, die onrust als één van je kinderen later thuis komt!
  Heerlijk, een handgezet kopje koffie, voor mij ook geen apparaten. Ik zie het bij de kinderen ook: één had een Senseo maar heeft deze alweer doorverkocht.
  Fantastisch mooi, de foto van het biet-schijfje, idd een mooi scheppings-wonder!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze Jacobus werd door mijn moeder gemaakt voor S (2), alle jongsten van de familie zijn inmiddels voorzien geloof ik:) Breien lukt me niet zo, haken vind ik erg leuk!

   Verwijderen
 3. Jacobus is leuk! Die biet-doorsnede is heel speciaal zeg. Kunstig gemaakt. Wat zal het lekker zijn als je kind zindelijk is. Dan heb je niemand meer in de luiers ... na hoeveel jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tussen de twee jongsten zit 7 1/2 jaar, dus dit is na 2 1/2 jaar wèèr uit de luiers, maar daarvoor al een periode van zo'n 10 jaar achter de rug:)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen