dinsdag 8 juli 2014

Lekker bezig

Meestal word ik niet zo blij van rages, maar dit met die elastiecjes, dat 'loomen' vind ik wel heel leuk. De meiden zijn er zo leuk mee bezig en als ze er klaar mee zijn dan hebben ze ook wat. Er worden vriendschapsbandjes gemaakt en zelfs 'teenslippers zonder zool'! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, ben een beetje bang dat ik er dan ook heel veel tijd aan kwijt ben, terwijl ik nog een babydekentje aan het haken ben, dat in augustus klaar moet zijn.
Ik geniet als onze kinderen lekker bezig zijn!


Vanochtend had Mar (12) vrij, omdat de andere klassen een doorschuifochtend hadden. We zijn naar het winkelcentrum gegaan en hebben gelijk het grootste deel aan schoolspullen ingekocht. Een beetje vroeg, maar door schade en schande wijs geworden, weet ik dat dit het beste tijdstip is. Soms bleef ik het maar uitstellen, tot de laatste vakantieweek, om er dan achter te komen dat alles zo goed als op was:(
Bij de Action een klein potje klei met vormpjes gekocht voor maar 60 cent. Wat een plezier kun je daar aan beleven als je 2 1/2 bent, weer genieten dus!!4 opmerkingen:

 1. Handig dat je nu alles al binnen hebt. Misschien dat ik het deze week ook doe met A. Klei is leuk! Ik vind het zelfs nog leuk. Jij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klei, ja zeker, ik heb ooit een zwangere vrouw gekleid op school die wel goed gelukt was. Volgens mij was mijn moeder toen zwanger, ze heeft ´t nog steeds:)
   Maar ik ben niet zo goed in het zelf verzinnen om iets uit m'n hoofd te maken, iets namaken lukt beter. Dat is met tekenen ook zo. Kleuren is ook zo leuk!:)

   Verwijderen
 2. Wat gezellig, een zomerblog! Ik heb mij gelijk bij je beide blogs aangemeld. Mijn dochter staat met de loom op en gaat ermee naar bed én gaat mee op vakantie (overmorgen). Het leuke aan deze rage is dat ze zo lekker creatief bezig zijn, mijn dochter probeert zelf ook ontwerpjes te maken.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, welkom!
   Ja, dat vind ik ook, ze zijn echt ergens mee bezig. Hier zijn ze niet echt zelf aan het ontwerpen, maar L (10) maakt wel allerlei filmpjes als ze ermee bezig is:)

   Verwijderen