woensdag 9 juli 2014

Thuis eten

Veel foto's vandaag. Ik zal proberen het praatje erbij kort te houden!
Gisteren mijn rondje van 5 km hard gelopen. Heerlijk in de regen! Echt, wat houd ik hiervan, voor mij is het het heerlijkste weer om in te rennen! Toen de 5 km erop zaten, liep ik nog even ons moestuintje in (nog geen 5 min. fietsen van ons huis vandaan) en plukte daar een paar heerlijke boontjes om zo rauw op te eten, dronk wat water en liep naar huis.


Soms kom je grappige dingen tegen bij het speelgoed!:)


Kleine druif die groot wil zijn! (ik vond nu een poppenmondje gevuld met blauwe klei!)


De basisschool van onze kinderen is hier heel dichtbij, twee straatjes verder. Zo fijn is dat! Soms gaat het even niet zo lekker met één van de kinderen op school, dan laat ik ze 2 keer in de week lekker tussen de middag thuis eten. Sommige kids wilden dat zelf nooit, omdat ze het prima naar hun zin hadden, andere kids zouden elke dag wel thuis willen eten. Zo ook gisteren, door de vakantie waren er wat meer thuis. Ik probeer er altijd een lekker bordje van te maken. Deze keer een tosti met kaas, wat studentenhaver en stukjes nectarine.


Op mijn andere weblog heb ik een 'give-away', neem een kijkje om te zien of je daarvoor in aanmerking wilt komen!1 opmerking:

  1. Ja, lust jij rauwe bonen? Ik ook! Leuke foto's, vooral dat meisje met die grote laarzen. Lief.

    BeantwoordenVerwijderen