maandag 28 juli 2014

Ook al zit ik vol...

Geen zieken meer!
Gisteren maakte m´n vriendin en ik (zij eigenlijk hoor) een heerlijke pompoentaart met pompoenen uit eigen tuin. We gingen met nog een gezin picknicken in ons tuintje. Het was zó supergezellig, net of we op vakantie waren. En die taart... ik kan het niet omschrijven, maar het is zoiets als 'ook al zit ik vol, ik lust nog wel een stukje!'


Er werd lekker gevoetbald. We kwamen er achter dat je maar beter niet met hechtingen in je teen kunt voetballen, dan gaat het weer bloeden. En daarna nog een heus watergevecht om uit te maken wie er gewonnen had (?).


Even kijken wie zich de meeste keren kon optrekken. H (17) won!


Vanochtend kreeg ik het lumineuze idee om ons hele huis schoon te maken en op te ruimen. Maar ik weet niet of ik heel erg ver kom. In elk geval heb ik vandaag de keuken gedaan. Alle kastjes uitgeruimd, heerlijk! De rest van het huis is één grote chaos nu, dat vind ik het lastige van extra klussen, de andere dingen blijven dan een beetje liggen. Naja, we gaan nog even dapper door!En tot mijn verbazing kwam ik nog chocolade-eitjes tegen! Als we naar mijn zusje gaan, verbazen we ons altijd zo dat er nog een pot vol in het raamkozijn staat. Dan helpen we haar natuurlijk om die op te maken.


Af en toe een pauze, dan werk ik even verder aan de omslagdoek. De kleur is in het echt mooier en er komen natuurlijk nog wat kleurige bloemetjes ofzo op. Leuk om aan te werken!

4 opmerkingen: