donderdag 24 juli 2014

Paaldanseres voor de deur

Ons dagje of twee uit gaat niet meer door. Mar is nog niet beter en nu bleek ook nog dat we M. vrijdag moeten ophalen ipv zaterdag. Het is jammer, maar we hebben het 'uit ons hoofd gezet'. Volgend jaar misschien. En niet getreurd, na deze week hebben we nog 5 weken vakantie!
Het minikomkommerplantje in de tuin groeit goed, er komen nu bloemen aan en er zijn al heel wat ieniemieniekomkommertjes te bewonderen.


Gisteren had ik veel in het huishouden gedaan, vandaag doe ik niet zoveel, ik zit gezellig te haken op de bank bij m'n zieke meisje. Het dekentje vordert gestaag, maar ik was ook nog met dit leuke zakje bezig. Ik heb alleen nog geen idee wat ik er in zal doen. Verder drink ik warme melk met koffie, meer dan de helft melk en een klein beetje koffie met één suikerklontje, lekker! 


Ik kon het niet laten! Toen ik L weg bracht naar nog weer een ander vriendinnetje, stopte ik even bij een winkel om een paar bolletjes haakgaren te kopen, om nog meer leuke dingen te haken. Misschien een omslagdoek. Ik word zo blij van al die kleurtjes!


Wij wonen in een straat met daar tegenover een schoolplein. Deze school staat sinds kort leeg en is een anti-kraakpand geworden. Nu wonen er dus mensen in die school, zolang er nog geen andere bestemming voor is. Een van de vrouwen die er woont zet regelmatig een paal vast met touwen op het plein, muziekje erbij en gaat paaldansen. Het is erg grappig om naar te kijken, zoiets zie je normaal gesproken niet elke dag!

Gisteren lagen er 4 bananen op het aanrecht, de schil begon al flink wat zwarte spikkels te krijgen. Toen kwam ik dit recept van een chocolade-havermout-sportreep tegen en ben het gelijk gaan maken. Ik had geen zonnebloempitten in huis, maar wel pompoenpitten. En L is nog gauw een potje honing gaan halen. Dit zijn de ideale recepten voor mij, makkelijk, gezond en ook nog eens lekker! Een aanrader!

chocolade havermout sportreep

1 opmerking:

  1. die wollen van Philar zien zo gezellig uit...ik ben gek op haken, maar weer niet veel tijd..moet ik maken....hier in arnhem hebben ze bij zeeman en wibra goedkoopere wollen...ik vindt philar beter kwaliteit.. maar zijn 2 euro per stuk iets duur vindt.ik....success met u haken

    BeantwoordenVerwijderen