woensdag 23 juli 2014

Warme cola met een beetje zout!

Meisje van 12 ligt nog steeds ziek op de bank. Gelukkig blijft alles er wel in en gaat het ietsje beter. Vooral haar ogen doen erg pijn en ze heeft ook nog niet veel trek. Toch af en toe iets gezonds proberen te eten. Van M (14), die een weekje weg is kreeg ik de tip als je misselijk bent, dan moet je patat eten met cola! Schijnt echt te helpen. De buurvrouw kwam gisteren ook al met zo'n idee: warme cola met een beetje zout! Nou, dat gaat me iets te ver. Maar ik weet nog van vroeger als ik ziek was, dan bleven patatjes toch altijd erg lekker!:)


Vandaag eten we geen patat. L. is alleen naar het tuintje gegaan en heeft een paar mooie sperziebonen geplukt. Het zijn er niet zoveel, maar we zijn met niet zoveel. Ik heb er bij hoge uitzondering een biefstukje bij gekocht en krieltjes. Biefstuk hebben we in geen jaren op! We zullen (w)eten dat het vakantie is!


Ja, zo gaat dat. Even later pakte ze er zelfs het loomapparaat bij en een haaknaald! Ze kreeg het nog voor elkaar om iets aan te zetten ook.


Verder was het weer even goed huishouden vandaag. Een slaapkamer opgeruimd, boven alles gezogen, bedden afgehaald, de was gedaan (deze week erg weinig!!:). Dat ziet er weer netjes uit. Straks komt L thuis van een ander vriendinnetje en S wordt nu wakker, gaan we zo in de tuin het bad maar weer vullen. Misschien dat ik ook wel weer even mee spetter!

Ik wil nog even benadrukken dat ik in deze blogs weinig dieper inga op de dingen van het leven, dat doe ik op mijn andere blog!

2 opmerkingen:

  1. Beterschap voor je meisje. En geniet van je biefstuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bah: biefstuk. Dat is toch vlees met bloed erin? Maar wel een leuke blog. En krieltjes zijn heerlijk! Beterschap. hoop dat je dochter gauw-gauw opknapt!

    BeantwoordenVerwijderen