woensdag 16 juli 2014

Gezellig dagje

Voor de vierde keer hebben we een afscheidsmusical van groep 8 meegemaakt. In een echt theater! Het is altijd superleuk, elk kind krijgt een persoonlijk toespraakje, er worden foto´s laten zien van de kinderen vanaf groep 1. Voor het ene kind is het moeilijker om afscheid te nemen dan voor het andere kind. Deze keer is het best pittig, want Mar. heeft/had een leuke klas!


Vandaag naar een leuk en gezellig tuinfeestje geweest. Gelijk even gekeken hoe het met onze pompoenen was. Ze groeien als kool! Eén courgette hebben we eruit geplukt, die was groot genoeg. Leuk dat er nu echt geoogst kan worden!


Toen nog even naar het winkelcentrum, daar kopen we dan een ijsje bij de Hema en zoeken een plekje buiten om het op te eten. Deze keer was het gezellig met een straatmuzikant en een heleboel duiven, die het hoorntje van het ijsje ook erg lekker vonden. L. was helemaal blij, ze is gek op dieren en krijgt het bijna altijd voor elkaar om ze op schoot te krijgen, tot geiten aan toe.
Al een paar dagen ben ik van plan om frambozenmuffins te maken, vandaag kwam het er eindelijk van!


En had ik al verteld dat ik gisterochtend naar een koffieochtend ben geweest bij een opruimcoach
Hoe kom je opgeruimd de zomervakantie door, een tijd bij uitstek dat je de teugels wat meer laat vieren en daarmee maar moeilijk aan de rommel ontkomt.
De gouden tip: Maak een planning! Die ga ik vandaag nog maken. Foto komt een andere keer!


2 opmerkingen:

 1. heb je ook chocola in de muffins?? Mmmm...lekker hoor! Ik heb vanmiddag weer brownies gemaakt, en gesmuld van een soort van rijst/appelvlaai die ik vandeweek heb gemaakt :) Zoetekauw :) Je middagje klinkt gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, geen chocola erbij deze keer. Ze zijn heeeeeerlijk! lekker fris, die framboos. Ik had alleen wel heel veel beslag met 10 eieren en 300 gr boter en 300gr poedersuiker, waar ik 125 van heb gemaakt! Ik wilde iets met de amandelmeel doen, dat had ik nog liggen en je moet er toch niet aan denken dat dat bederft!!!
   Vanavond weer lekker rennen!:)

   Verwijderen