maandag 7 juli 2014

Fruit opeten

Eergisteren bracht iemand ons een hele tas vol fruit! Wat heerlijk is dat! 
Niet alleen fruit, er was ook nog ruim 1,5 kg asperges. Die koop ik eigenlijk nooit, omdat ik ze zo duur vind. Één keer dacht ik, nu zijn ze niet zo duur, en de volgende keer dat ik ze wilde kopen, waren ze weer zo belachelijk prijzig. Nu maar even mijn moeder vragen hoe je ze het lekkerst klaarmaakt.


Gisteren nam ik even de tijd om met Sje te spelen. We maakten samen eten klaar in haar keukentje voor de pop en hebben haar laten eten. Echt een aanrader als je kind het moeilijk vind om alleen te spelen. Ze ging daarna nog lekker door en vanochtend stopte ze een halve druif in het poppenmondje...die moet ik er weer zien uit te vissen!


Het lijkt weer een mooie dag te worden vandaag. Ik ga lekker aan de slag in huis. De vloer is te lang niet gedweild en de zon zorgt ervoor dat je wel heel goed ziet dat de ramen een beurtje nodig hebben. Ik verveel me niet! Wat gaan jullie doen vandaag?

10 opmerkingen:

 1. Ik had vandaag ook een schoonmaakbui. M. Haar kamer moest nodig opgeruimd en gesopt. Ongelooflijk wat een kind van 7 jaar kan verzamelen. Maar t is weer fris en netjes. Heerlijk.
  Nu nog even wat lezen en dan aan t werk tot 23:00 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk als het dan weer opgeruimd en schoon is!! S. ligt op bed, ga ik even haken! Werkse!!

   Verwijderen
 2. Ik moest werken van half 8 tot 12. Pap bracht de jongens naar school... Ik moest zelfs nog langer werken... Om half 3 stuiterde ik de fiets vanaf m'n werk om de kids te gaan halen... Pffff normaal doe ik dus s middags m'n huisje.... Nu zit ik even pauze te houden en straks er maar even extra hard tegen aan...
  Bleehhh nou ja morgen weer een dag.
  Wat een feest zo'n kado! Een tas vol fruit... Heerlijk!
  Geniet ervan...
  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is flink wat overwerk dan! Misschien heb je daardoor op een andere dag weer wat uurtjes minder, of werkt het niet zo? Snap dat je dan even flink bij moet werken. Succes!

   Verwijderen
 3. Natuurlijk moet die druif in het mondje! Vandaag heb ik houdhouden gedaan, fitness ( viel een beetje tegen) en gekookt. Vanavond de was vouwen. En lekker kletsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een druif klinkt nog logisch, nu zag ik een mond vol blauwe klei!:)

   Verwijderen
 4. Goedemorgen,
  Nou helaas kan ik momenteel weinig doen door pijn in momenteel zelfs beide armen en schouders, en heb gelukkig enorm veel hulp van mijn gezin. Iedereen draagt een steentje bij. Ik zelf ben gisteren bezig geweest met het maken van oorbellen en een tas hanger. Vandaag met mijn dochter mee om naar een vrouwtje te gaan waar ik normaal gesproken schoonmaak. Ze neemt het van me over zodat die dame niet in de rommel blijft zitten en vanmiddag naar Fysio. Hoop dat het gelukt is die druif er uit te halen hihihi. Heerlijk zoals die kleintjes kunnen spelen.
  Een fijne dag en leuke blog hoor. Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een gezellige reakties geef je, dankjewel!!
   Wat vervelend die pijn! Het lijkt me zo maar dat je juist dan popelt om alles zelf te doen! Hoop voor je dat het gauw over is. Wat lief van je dochter om de schoonmaak bij die vrouw van je over te nemen!
   Leuk zeg, je bent creatief! Ik ga gauw eens kijken wie van degene die reageren ook een blog heeft!
   Fijne dag!

   Verwijderen
 5. vandaag maak ik de zolderkamer klaar om een Duitse organist die hier in Delft een concert gaat geven gastvrij te ontvangen: beetje b&b voor 3 nachtjes.
  groetjes WWW.MARIAVANOOSTEN.NL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig! Volgende week is hier een congres voor artsen over de hele wereld, daar werden ook slaapplekken voor gevraagd. Waarschijnlijk krijgen we ook iemand in huis. Als je nog ideeën hebt om het net even extra gezellig te maken?

   Verwijderen