zaterdag 5 juli 2014

Regenachtig


Vanochtend 5 kwartier hard gelopen. Aan één stuk (10 km), met alleen maar een 'klikstop' om deze jonge zwanen te spotten. Ik durfde er niet al te dichtbij te komen. Het was een heerlijk tochtje, het regende nog niet. Pas in de laatste minuten begon het wat te spetteren, toch niet voor niks vroeg uit m'n bed gestapt!

Vandaag heeft onze 10-jarige haar feestje. Als taartje een dikke plak cake met een nog dikkere laag slagroom. Ze mochten het er zelf opspuiten, vonden ze helemaal niet erg. Nog wat big bens (de goedkope variant van m&m) erop en smullen maar!

8 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit zeg! Ik hou van cake met slagroom. Fijne dag verder. Hier regent het echt heel hard nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk, zo'n vrolijk blog! Ik kan daar zelf ook echt energie uit halen, om gewoon van die blije blogs te schrijven van de simpele leuke dingen thuis of in de buurt.
  Het maakt me heel tevreden, en zorgt dat ik de zegeningen van kids en omgeving dieper koester.
  En lekker toch, om dat chagrijnige lekker links te laten liggen (soms moet je daar gewoon ff niet al teveel schrijfenergie in stoppen).
  Veel blogplezier!

  En 10 km... halloooo zeg!
  Ik ben pas voor t eerst met Lieff geweest, 's avonds om half 11. Mooi joh. Maar dat was gewoon 3 km (en daar was ik al best trots op:), voor hem was dat een mini rondje..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat beschrijf je nou es heel goed! Dat heb ik echt pas geleerd sinds ik blog!:)

   3 km is ook supergoed voor een eerste keer!! Ik hield het amper 2 min. vol toen ik voor het eerst ging! Niet vergelijken, gewoon met plezier blijven hardlopen!

   Verwijderen
  2. Heb vier jaar geleden wel lekker hardgelopen, maar toen kreeg ik n knieprobleem (en ik was jaren te zuinig om naar de fysio te gaan, jaaa tssj, hoe kronkelig kun je denken soms he) en werd ik te zwanger om te rennen.
   Dus helemaal voor t eerst was het niet, maar t was wel lang geleden, ja.
   Het hielp wel dat Bas meeliep hoor, ik vond vier jaar geleden in mn eentje rennen heel ontspannend, maar nu vind ik samen toch ook juist wel heerlijk, de tijd en de meters kabbelen zo lekker voorbij..

   Nee hoor, vergelijken hoeft niet, nee.
   Maar ik vind het wel heel tof voor jou dat je zover gekomen bent!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk idee, deze blog! Ga zeker gezellig meelezen... Ga je ook links of adressen plaatsen van waar je die leuke dingen of paadjes vind!? Woon best dichtbij je,,.. Dus zou ook veel dingen kunnen doen die je misschien wel gaat beschrijven ;)
  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als dat mogelijk is, wil ik dat wel doen. Van zo'n bospaadje vind ik het lastig, volgens mij heeft het niet eens een naam...
   Dank voor je enthousiaste reaktie!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Leuk weer een nieuw blog. Ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen