maandag 14 juli 2014

Op zoek naar een naai-project

Vandaag een poosje zitten pinteresten, ik heb er heel lang nauwelijks naar gekeken, alleen voor mijn blog wat plaatjes gezocht. Maar nu kijk ik er toch weer graag naar, erg leuk om inspiratie op te doen en je komt ook allemaal leuke dingen tegen. Zoals dit blogje, haha, ik moet er echt om lachen en die plaatjes zijn zo schattig! Kent iemand deze site al?

Plaatje van 'tante Hilde'

Ik zoek eigenlijk naar een heel supereenvoudig naaiwerkje. Er liggen wat lapjes stof in de kast en de meiden willen zó graag iets naaien, maar zelf kan ik het amper. Ik heb een mooi, goed naaimachine en het staat nog op mijn ´dit wil ik ooit nog eens onder de knie krijgen´-lijstje.

Het rokje dat ik haakte voor S. is af!


Vanavond na het eten dacht ik nog even een stapel boeken naar de bibliotheek terug te kunnen brengen, maar onderweg bedacht ik dat ik in de war was geraakt en de bieb niet op maandag-, maar op dinsdagavond wat langer open is. Dus reden we met volle tassen met dezelfde boeken weer terug:(


Terwijl ik dit blogje zit te schrijven, zit S. op de leuning van de bank tegen me aan te leunen. Ik kijk even en haar ogen zijn dicht! Gelukkig had ze een jurkje aan dat goed als pyjama door kan gaan, zodat ik haar niet helemaal hoef om te kleden. Gauw haar schoenen uitgedaan. Boven op bed, terwijl ze verder slaapt, een schone luier om, washand over haar gezicht en nu ligt ze al heerlijk te knorren!


Ik heb haar vanmiddag niet laten slapen. Als ik dat wel doe, dan slaapt ze niet voor 22.00 uur. Nu dus een rustig avondje voor de boeg. De anderen zijn op dit moment allemaal ergens anders. Straks een lekker bakje koffie zetten, maar eerst ga ik nog even verder op zoek naar een naai-projectje!
9 opmerkingen:

 1. Misschien een paar kussenhoezen naaien. Dat is vrij simpel. Wat een lief plaatje van het slapende meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden dat rokje voor S hoop dat ze het snel een keer showt in ICF! WB naaiwens van de dames; ik naai al heel lang niet meer voor mezelf maar vindt het geknutsel met lapjes nog steeds leuk. Misschien iets plannen in de vakantie (niet met subtropische tempel hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat rokje... kruipt omhoog:( Misschien met een legginkje eronder niet meer, even uit proberen!
   Dat lijkt me superleuk om af te spreken! We hebben nog contact!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk rokje is dat geworden. Knap hoor.
  Hoop dat je een leuk projectje vinden zult om te naaien.
  En wat heerlijk die foto van dat slapende kleintje.
  Liefs
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en als ik iets gevonden heb om te naaien, dan begint de uitdaging pas echt. Het is niet zo heel handig om het 3 meiden tegelijk te leren, terwijl ik het zelf ook nog niet goed kan. Maar komt goed!:)

   Verwijderen
 4. Echt een heel leuk rokje! En wat een geinige site :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idee voor je rokje, gewoon een onderrokje naaien van voeringstof oid. Heb je nog een naaiprojectje erbij;)

  BeantwoordenVerwijderen