vrijdag 7 maart 2014

40 dagen huishouden, dag 14

Het was een gezellig dagje met opa’s en oma’s  en ’s avonds nog wat vrienden. ’s Middags waren we met ons eigen koppel en een en ander schijnt altijd gepaard te moeten gaan met harde muziek. Dan loop ik maar wat heen en weer, blijf wat doelloos in de keuken hangen, stop nog een wasje in de droger en kan mijn draai niet zo vinden, totdat er prachtige worshipliederen door de kamer galmen, dan ben ik weer helemaal 'aanwezig. Onze tweede zoon van 15 is vanavond ook weer thuis gekomen, we zijn weer helemaal compleet.

Pinterest

Hoe het met m’n mobiel ging? Het kan nog wel beter, maar heb ‘m een groot deel van de dag gewoon maar uit gezet en boven neergelegd. Niet dat dat de oplossing is, want daar heb je natuurlijk geen telefoon voor!

Afgelopen week ging het grotendeels niet helemaal zoals ik het bedacht heb, vandaag liep ook anders, maar volgende week zal ik proberen de puntjes weer op de i te zetten. Het is ook een leerproces waarin ik mezelf toesta dat te doen met vallen en opstaan, al zoekend naar een goedwerkend ritme.

Er zijn wel wat dingetjes die me nog opvallen:
*        Het zijn vaak de kleine, dagelijks terugkerende rommeltjes of speelgoed wat iedereen laat slingeren, die ervoor zorgen dat het rommelig is. Ik moet oppassen dat die kleine dingen geen grote ergenissen worden.
*        Mijn handen voelen ruw en zitten onder de kloofjes, best wel pijnlijk. Ik vind het zo vervelend om met handschoenen te werken… hebben jullie tips?
*        Nou, dat was het eigenlijk al, zoveel valt me dus ook weer niet op.

Morgen is het weer tijd voor een rustdag. We zullen het avondmaal vieren en even een ‘Maria-moment’ hebben!

 Pinterest
3 opmerkingen:

 1. dat van die kleine dagelijkse dingetjes die rond zwerven...heel herkenbaar! Misschien kun je uierzalf of glycerine voor je handen gebruiken en ze daarmee regelmatig insmeren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Van 'glycerine' heb ik nooit gehoord.

   Verwijderen
  2. Glycerine zit in een bepaalde hand crème, clycerona het dat, je hebt ze ook met aloë Vera. Heerlijk spul! :)

   Verwijderen