maandag 17 maart 2014

40 dagen huishouden, dag 21

Na een heerlijk ontspannen weekend denk ik weer lekker veel te doen te hebben. Maar dat valt tegen! Want als je het huis netjes en schoon achterlaat voor het weekend en je bij thuiskomst alle tassen al leeg ruimt, dan is het maandagochtend allemaal nog steeds netjes! Is dat even heerlijk!!

Pinterest

Het was dit weekend zulk prachtig weer. We zijn gewoon 2 dagen buiten geweest. Ik kwam er achter dat ik zo graag veel meer buiten zou willen zijn. Vanochtend ben ik met mijn peutertje de hertjes en eendjes brood gaan geven en heb dat ook onder het huishouden gerekend. Veel te vaak komt er nog brood in de vuilnisbak terecht en dat vind ik niet fijn. Terwijl het zo leuk is om het weg te brengen.

Daar kwam onze 9- jarige dame vanmiddag ook achter. Ze ging met m'n vriendin mee naar het park, daar staat deze maand een circus en de dieren staan dus gewoon buiten. Zo mocht ze vanmiddag een olifant te eten geven, en dat midden in de stad!


Pinterest

De was is voor een groot deel weggewerkt. We hebben koffie in de tuin gedronken en daar ook 's middags een boterham gegeten. Het is niet alleen het buiten zijn, maar ook echt de tijd nemen voor iets wat er voor zorgt dat de 'haaststress' uit je lijf wegneemt! Tenslotte is er, als het goed is, morgen ook weer een dag!


3 opmerkingen:

 1. Ik had afgelopen zaterdag een vrouwen dag en Corianne Ros kwam daar praten. Wat ze zei is zo waar. Als je niet van jezelf houd kan je niet van een ander houden. En als je niet voor jezelf zorgt kan je niet voor een ander zorgen. De volgorde van Houden van is: 1: God 2: JIJZELF 3: je man 4: je kinderen, en daarna pas jezelf. Vind het geweldig om te lezen dat je dat ook hebt gedaan :). Ik geniet enorm van je stukjes, dank je wel dat je mij meeneemt in een ECHT huis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n dag lijkt me heerlijk! Ik heb haar boek 'Rust' gelezen!
   Dankjewel!!

   Verwijderen
 2. Wij zijn ook heerlijk buiten aan het rommelen geweest, dan moeten die emails maar even wachten hoor....

  BeantwoordenVerwijderen