zaterdag 22 maart 2014

40 dagen huishouden, dag 26

The Great American Designs of Tom Scheerer - T Magazine
Pinterest

Volgens mij ben ik tevreden over vandaag. Hoewel ik niet alles gedaan heb wat op het lijstje stond, ben ik toch erg blij met wat wel gedaan is. Maandag gaan we weer verder. Wat me ook goed beviel was om de kinderen hun eigen kamer te laten stoffen en dweilen. Die tip kreeg ik tijdens de vrouwenochtend. Dat zou dan elke zaterdag 'moeten', maar eens in de twee weken vind ik ook helemaal prima.

Black and White
Pinterest

De vaatwasser doet het ook weer, fijn!
En, we hebben een nieuwe weegschaal, één die heel nauwkeurig weegt! De oude was echt waardeloos, je kon zomaar ineens 3 kilo lichter wegen als je er voor de tweede keer op ging staan.
Ik ben dus blij met deze nieuwe, wat niet weg neemt dat ik me een hoedje ben geschrokken. Hier is serieus werk aan de winkel. Ik had me voorgenomen dit jaar 10 kilo af te vallen en heb het idee dat ik daar nu pas echt serieus mee aan de slag kan.
En nee, daar ga ik geen 365 dagen over bloggen!

reading
Pinterest

2 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige plaatjes en blog weer! Succes met afvallen! Ik had er ook nog een paar kilo aan na m'n zwangerschap, maar nu ik 40 dagen niet snoep ivm vastentijd gaat het denk ik wel goed komen (al doe ik het daar niet voor). Het verbaast me hoe goed ik het volhou. Misschien een tip voor na je 40 dagen schrobben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij ook succes dan! Het vergt behoorlijk wat doorzettingsvermogen of zelfdiscipline, maar als het er af is, is het toch wel érg fijn!:)

      Verwijderen