donderdag 13 maart 2014

40 dagen huishouden, dag 19

Ik plof op de bank met een stapel boeken, mijn hoofd zit zó vol, is zo onrustig! Zelfs vanochtend toen ik het hele huis een paar uurtjes voor mezelf had, wist ik van gekkigheid niet wat ik nou eerst moest doen. komt het door het aankomend familieweekend? Misschien.
Maar nu zit ik dan dus en wil ik even wat van me afschrijven. Huishouden zou trouwens ook een prima middel zijn om tot rust te komen! Zou ik zo onderhand uit ervaring over mee kunnen praten!
Ik ben in ieder geval blij dat er vanavond niets bijzonders op het programma staat.
Vanmiddag kreeg ik een tijdschrift over hardlopen in mijn handen en het ene artikel na het andere inspireerde en motiveerde me. Na schooltijd lukte het me om nog lekker even 3 uur door te werken.

Zo kom ik ergens achter wat ik eigenlijk al wist. Af en toe heb ik echt even tijd nodig om alleen te zijn en als de jongste slaapt, dan moet ik eigenlijk niet heel druk in huis bezig zijn, omdat dat het enige moment van de dag is waarop ik alleen ben. Na schooltijd is een prima tijd om nog wat te ondernemen in huis of na het avondeten.

Morgen moet ik alles inpakken voor het familieweekend, er moet een taart gemaakt worden en boodschappen gehaald. ik zal hier morgen het recept van de allerlekkerste advocaattaart delen! Ooit door mijn schoonzus de familie in gekomen en er nooit meer uitgegaan!
Maar ik denk dat ik zelf deze keer een worteltaart maak... of allebei, ja ik doe het gewoon allebei, het komt toch wel op!


5 opmerkingen:

 1. Weet je dat niet alleen motiveert..want dat doe je door zo eerlijk je gevoelens te delen..maar dat je ook geweldig goed schrijft..Ik zou zo een bundel door jou hand geschreven op mijn nachtkasje kunnen leggen..Dank !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar sluit ik me helemaal bij aan.

   Verwijderen
  2. Dank jullie wel, wat een hartverwarmende reacties!

   Verwijderen